dimecres, 16 d’octubre del 2013

Seminari a San Francisco


Fa unes setmanes, després del congrés de peer review a Chicago, vaig poder anar quatre dies més a San Francisco, més concretament al Center for Tobacco Control Research & Evaluation del Professor Stan Glantz, a la University of California San Francisco. L'excusa era fer una visita a la Cristina Martínez, investigadora del nostre grup que està fent una estada postdoctoral al CTCRE, contactar amb l'Stan i altres col·legues del Centre, i impartir un seminari. Sobre el seminari he publicat un post al blog de la Unitat de Control del tabaquisme de l'ICO, que us invito a llegir quan acabeu amb això que llegiu ara!

A banda del seminari i la trobada formal i informal amb l'Stan, vaig tenir "1-to-1 meetings" amb diferents postdocs del Centre, per compartir resultats i dubtes sobre els estudis en curs i, també, els seus neguits per la feina futura (tutto il mondo è paese, que dirien els meus amics italians). Interessant.

La Cristina va ser una amfitriona fantàstica i, tot i que durant aquests mesos no ens hem deixat de "trobar" i "veure" gairebé setmanalment --emails, skype o facetime--, vàrem tenir temps per treballar plegats amb certa calma. Temps per treballar i també per ensenyar-me una mica d'aquesta immensa ciutat, tot i que no vaig voltar massa... que es la millor excusa per tornar-hi! Us deixo alguna foto....


La Crisitna, al seu cubícul-despatxet-hogar de Laurel Heights
La biblioteca al campus de Panassus (Parnassus Library)


La lluna, a sobre d'un dels ponts sobre la badia
des d'Embarcadero (no és el Golden Gate!) 

Els "tramvies" (més aviat són funiculars) de SF

Una farola a ChinaTown
--coneixeu la meva col·lecció?   

Brenda's, fantàstic local per brunch --recomanació de la Xisca!

Aquest sí: el Golden Gate, dissabte al matí camí de Sonoma Valley

Vinyes a Sonoma ValleyCap comentari:

Publica un comentari a l'entrada