dimecres, 22 de maig del 2013

Un any de caixadepuros


Ja fa un any que vaig començar aquest blog. Una vintena de posts, una mica més d'un al mes, sobre els temes que més o menys anunciava a la presentació. Uns pessics d'escriptura científica, una mica (menys del que em pensava) de control del tabaquisme, records a amics que ens han deixat, quelcom en blanc-i-blau, quelcom més personal... I 5.300 visites que no són moltes, però tampoc són poques.

Faig un balanç positiu d'aquest any. Indicadors d'èxit? Cap ni un de fiable. Jo m'he trobat a gust, còmode i content amb el blog. Subjectivitat a tope, que també cal de tant en tant. No crec que ningú estigui esperant la publicació dels meus posts, però vull pensar que, quan hi poso un de nou, alguns lectors (amics o no, coneguts propers o no tant) el llegeixen amb curiositat, i perquè no, amb cert interès. I fins i tot que agraden i són útils per a algú.

M'agradaria escriure una miqueta més, sobre la feina feta, sobre experiències viscudes, sobre sentiments que vénen i van... Potser posts més directes, senzills i curtets, combinats amb d'altres més elaborats. Seguiré intentant omplir aquesta caixa de puros amb els millors retalls que pugui aconseguir. I els vostres comentaris seran, com sempre, molt benvinguts.

2 comentaris: